Ceai anghinare, 50g

Ceai anghinare, 50g

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Availability: În stoc

2,80 RON

Vizualizare generală rapidă

Ceai de anghinare, 50g

Ceai anghinare, 50g

Dublu click pentru a mări imaginea

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

Detalii Ceai anghinare, 50g

Ceai de anghinare, 50g Ceaiul de anghinare are insusirea de a regla procesul de formare a colesterolului si de a diminua cantitatea zaharului din sange, avand rezultate foarte bune in anumite forme de diabet. Actiunea antidiabetica se datoreaza unei oxidaze. Ca diuretic acest ceai este recomandat in nefritele cronice si acute, deoarece mareste considerabil volumul de urina si favorizeaza eliminarea ureei si a substantelor nocive care se acumuleaza la nivelul rinichilor si ficatului. Datorita eliminarii toxinelor, efectele favorabile pot fi observate in tratamentul urticariilor sau a diferitelor forme de prurit (mancarime). Rezultate notabile au fost obtinute folosind ceaiul de anghinare si in bolile tubului digestiv manifestate prin constipatie, enterite, varsaturi, fermentatii intestinale, colite, hemoroizi si pentru stimularea poftei de mancare. Ceaiul de anghinare este un bun adjuvant in tratarea a numeroase afectiuni ale inimii, care se manifesta prin ateroscleroza, hipertensiune si angina pectorala. Ultimele cercetari atribuie anghinarei proprietati antimicrobiene. Pentru a prepara acest ceai de anghinare se procedeaza astfel: intr-un vas se pune o lingura de frunze maruntite, se oparesc cu jumatate de L de apa fierbinte. Dupa ce se receste, se strecoara lichidul si se indulceste putin. O parte din ceai se bea dimineata pe stomacul gol, dupa care bolnavul trebuie sa stea culcat 30 de minute pe partea dreapta. Restul ceaiului se bea pe parcursul zilei, cu 30 de minute inaintea meselor principale.

Etichete produs

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.