Ce este simfonia celulelor?

Ce este simfonia celulelor?

Ce este simfonia celulelor?

Symphony of the Cells™ este o colecție de 19 tehnici de aplicare a uleiurilor esențiale, creată de Boyd Truman. Tehnicile sunt bazate pe o experiență de aproximativ 27 de ani studii și practică în utilizarea uleiurilor esențiale pure, cu grad terapeutic.

Această colecție a fost formulată cu scopul de a crea armonie între planurile fizic, emoțional și spiritual ale corpului și de a aduce echilibru. Fiecare protocol din broșură este specific unui sistem al corpului și îți permite să acționezi asupra anumitor afecțiuni. Sistemele asupra cărora se poate interveni cu ajutorul acestei tehnici: digestiv, limfatic, neurologic, respirator, imunitar, cardiovascular, hormonal, celular, muscular și osos. Există protocol pentru sistemul emoțional și limbic, pentru iertare și eliberare emoțională.

ASADAR,

Fie că sunteți în căutarea soluțiilor pentru o persoană dragă care suferă de o afecțiune sau boală, fie că începeți să introduceți uleiurile esențiale pure cu grad terapeutic în viața sau practica dumneavoastră, SOC™ are protocoale simple și eficiente, create pentru a aduce armonie fizică, emoțională și spirituală pentru corp, minte și suflet.

Fiecare dintre cele 19 protocoale prezentate în această carte, se concentrează pe un anumit sistem și/sau zonă a corpului ce permite diminuarea cauzelor și simptomelor care stau la baza multor afecțiuni sau boli.

 

IN CONTINUARE, treptat, voi adauga toate protocoalele de vindecare in BLOG !

 

https://remedii-naturale.ro/storage/remediinaturaro/2024/02/simfonia.jpg#65cb2db592095

Lasa un comentariu

Creaza un gravatar aici: www.gravatar.com

© remedii-naturale.ro. Toate drepturile rezervate. Creat cu Websea Website Builder