TOP 10 Uleiuri esentiale

TOP 10 Uleiuri esentiale

TOP 10 Uleiuri esentiale

Top 10 uleiuri esentiale

1. Uleiul esential de eucalipt este indicat atunci cand vrei sa scapi de starile gripale, de raceala, atunci cand nu poti respira corect din cauza unor alergii sau probleme de sanatate usoare. De asemenea, te poate ajuta sa scapi si de tusea suparatoare, dar si de durerile de cap. Te ajuta sa ameliorezi starile de migrena, de oboseala cronica.

2. Ulei esential de patchouli are note lemnoase si usor condimentate, fiind de ajutor in reducerea stresului si a anxietatii. In plus, uleiul esential de patchouli are si proprietati antibacteriene asa ca daca iti masezi mainile cu el scapi de problemele legate de diferiti germeni sau virusi.

Pe parte emotionala, Patchouli este uleiul abundentei financiare - Picuram Patchouli din abundenta in portofel

3. Ulei esential de salvie este un ulei esential care te ajuta sa reduci valoarea tensiunii arteriale, fiind benefic atunci cand vrei sa te relaxezi si sa scapi de stres. De asemenea, este foarte bun pentru sistemul endocrin sau cel hormonal.

4. Ulei esential de portocala te ajuta sa reduci nivelul de anxietate si sa te simti mai calm. In plus te trimite cu gandul la copilarie si Craciun alaturi de cei dragi. Are un puternic impact terapeutic. Folosit in difuzor in fiecare dimineata, promoveaza fericirea si bucuria!

5. Ulei esential de rozmarin te ajuta sa scapi de oboseala si sa te simti mai energic, in timp ce poate contribui si la stimularea sistemului nervos si a capacitatii de concentrare. In plus, rozmarinul este cunoscut pentru proprietatile lui pe par. Folosite 2-3 picaturi in samponul cu care te speli pe par, va ajuta la ameliorarea caderii parului si va promova cresterea parului!

6. Ulei esential de scortisoara se poate folosi pentru a reduce starile de frustrare si pentru a te putea concentra mai bine in timpul zilei.

7. Ulei esential de lemn de santal te ajuta sa iti imbunatatesti starea de spirit, dar este ideal si pentru aromaterapie si sedinte de masaj.

8. Ulei esential de lamaie este de ajutor atunci cand vrei sa scapi de stres si de starile de anxietate, fiind extrem de benefic pentru starea ta de bine.

9. Ulei esential de musetel este extrem de benefic atunci cand vrei sa te odihnesti si sa ai un somn linistit. Totodata, acesta poate fi de ajutor in reducerea anxietatii.

10. Ulei esential de iasomie este considerat un afrodisiac, fiind extrem de benefic pentru a-ti stimula starea de bine. Dupa o sedinta de aromaterapie cu ulei esential de iasomie, te vei simti revigorat si pozitiv.

 

Lasa un comentariu

Creaza un gravatar aici: www.gravatar.com

© remedii-naturale.ro. Toate drepturile rezervate. Creat cu Websea Website Builder