Scanare Zyto

Scanare Zyto

Scanare Zyto

Scanarea Zyto este un proces simplu si fara durere, ce se realizeaza prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. In timpul procedurii, programul transmite impulsuri energetice subtile catre organism. Acesta va reactiona in mod natural, creandu-se astfel o „biocomunicare”. Fiecare raspuns al organismului este inregistrat de Zyto si prezentat ulterior in program sub forma unui raport al “starii de bine“ (fizice si emotionale).

Durata medie a unei scanari este de 5-7 minute, însă interpretarea rapoartelor poate dura minim 35-45 de minute.

https://remedii-naturale.ro/storage/remediinaturaro/2024/02/ZYTO-infografic_Zyto-FDA_RO.jpg#65c5cd7ccdd6b

 

Scanarile sunt organizate in ceea ce am putea numi “bio-chestionare”. Spre deosebire de un chestionar clasic, in care ati raspunde intrebarilor in mod constient, in cadrul scanarilor Zyto – corpul dumnevoastra raspunde direct “intrebarilor”.

Tehnologia de biocomunicare Zyto foloseste elemente virtuale (semnaturi digitale ale unor elemente din viata reala) pe post de “intrebari”.
Raspunsul la aceaste “intrebari” este reprezentat de modificarea proprietăților electrice ale pielii, procedeu analizat si masurat prin intermediul dispozitivului de scanare.

“Bio-chestionarele” pot fi la fel de variate si versatile ca orice chestionar real. Unele sunt de natura generala, incluzand elemente virtuale ce vizeaza starea de bine a organismului ca si ansamblu, altele folosesc elemente virtuale specifice doar anumitor sisteme din organism (detoxifiere, endocrin, imunitar, etc ) in timp ce altele urmaresc influenta factorilor de mediu asupra corpului.

Scanarile pot fi facute si o data la trei zile, insa recomandăm a fi efectuate in stari acute, sau o data la 21 zile (perioada de tratament „standard” in cazul celor ce folosesc uleiuri esentiale)

 

Dupa inalizarea scanarii vei gasi rapoarte detaliate despre:

  • sistemul de detoxifiere,sistem gastro-intestinal,
  • sistem imunitar,sistem hormonal,
  • scala emotionala actuala – exact ce emotii afecteaza organele,
  • ce organe sunt in afara parametriilor normali,
  • starea meridianelor energetice principale,starea energetica a tuturor vertebrelor coloanei,
  • starea energetica a fiecarui dinte,
  • cele mai eficiente produse pentru a vindeca si a creste sanatatea organismului.

La scanare Zyto vei afla de asemenea exact EMOTIILE care produc probleme in corp – care sunt acele emotii si ce anume afecteaza negativ in corpul tau. Stiind emotia vei afla CAUZA reala a problemei! Desigur pe langa scanarea aparatului, iti vom oferi clarificari si ghidare practica pentru a solutiona definitiv problema ta principala.

Daca decizi ca ai nevoie de o altfel de scanare, aceasta se poate efectua in urma unei programari, costul fiind de 150 lei. In cazul in care decizi, ca in urma scanarii, sa dvii membru in chipa mea, costul scanarii va fi 0, fiindca toti membrii echipei mele beneficiaza de gratuitate la scanarea Zyto!

Pentru programari in Constanta, va rog sa completati formularul de contact sau sa ma contactati la numarul de telefon afisat pe site.

Lasa un comentariu

Creaza un gravatar aici: www.gravatar.com

© remedii-naturale.ro. Toate drepturile rezervate. Creat cu Websea Website Builder