Uleiurile si aromaterapia emotionala

Uleiurile si aromaterapia emotionala

Uleiurile si aromaterapia emotionala

Cu toti stim ca exista o legatura puternica intre sanatatea emotionala si cea fizica. Corpul nostru elibereaza diferite substante chimice ca raspuns la unele trairi emotionale. Spre exemplu corpul elibereaza serotonina, oxitocina sau dopamina, ca raspuns la emotile pozitive.

Stresul emotional poate avea efect, acut sau cronic asupra corpului. O serie de neplaceri cu probleme digestive, migrene, insomnie, probleme cardiace, pot fii rezultatul trairi sentimentelor de anxietate sau depresie.

 

Mirosul s-a dovedit a fi cel mai rapid transformator a starii de spirit pentru ca trece instant de filtrul logic. Cand vorbesti cu cineva poti sa gandesti, sa analizezi cuvintele, gesturile, sa te contrazici, insa cand mirosi o un buchet de trandafiri sau o cafea sau un tort de ciocolata, mirosul merge direct in creier si iti stimuleaza un raspuns emotional instant.

Simtul olfactiv uman (mirosul) nu este la fel de bun ca cel al majorității animalelor: există aproximativ cinci milioane de celule receptor în nasul uman, comparativ cu 200 de milioane în pasajele nazale ale câinelui. Aceste celule mirositoare din nas sunt legate de sistemul limbic – care, în termeni evolutivi, se numără printre cele mai vechi părți ale creierului – care guvernează emoțiile, comportamentul și memoria pe termen lung. Numeroase cercetari si experimente au adus la lumina faptul ca de fapt mirosul are o influenta semnificativa in toate ariile vietii umane: somn, vise, comportament, memorie, energie, reducerea stresului, concentrare, sistemul imunitar, etc.

Astfel dupa zeci de ani de cercetari compania doTerra a creat un mix special de plante, flori, ierburi aromatice curative care sa stimuleze in utilizator un set de emotii pozitive, productive si inaltatoare astfel incat sa te sustina sa fi o persoana din ce in ce mai echilibrata si sanatoasa emotional in orice conditii.

Intr-adevar gasesti uleiuri esentiale si la plafar la 5, 10 sau 20 de lei insa la pretul acela sunt de fapt mirosuri chimice.

doTerra foloseste doar componentele naturale din plante, uleiurile doTerra fiind certificate  CTPG (Certified Pure Therapeutic Grade) grad terapeutic. Fiind astfel lider mondial in domeniul puritatii uleiurilor esentiale. Pentru sanatatea ta cumpara to ce este mai bun si calitativ!

 

Ce contine kitul emotional ?!

Mix emotional din uleiuri esentiale pentru starea de PACE 

Mix emotional din uleiuri esentiale pentru starea de PASIUNE

Mix emotional din uleiuri esentiale pentru starea de MOTIVARE

Mix emotional din uleiuri esentiale pentru starea de IERTARE

Mix emotional din uleiuri esentiale pentru starea de BUCURIE

Mix emotional din uleiuri esentiale pentru starea de CONSOLARE (Impacare)

 

Ce emotii te ajuta sa eliberezi aceste mixuri?

Acest kit emotional te-ar sustine sa te echilibrezi rapid daca simti des emotii precum: descurajare, indoiala, frica, plictiseala, nemultumire, nedreptate, amaraciune, suparare, furie, rusine, tristete, regrete, durere la inima, anxietate, nesiguranta.

Fiecare dintre mixurile de mai sus acopera o parte specifica din paleta emotionala mentionata. In cutie vei primi roata emotiilor si care este uleiul care te va ajuta sa te echilibrezi. Incearca si tu…. este WOW! Cum ar fi sa ai potiunea de bunastare emotionala cu tine iar oricand simti ca ai picat emotional sa folosesti un ajutor puternic care sa te sustina sa te ridici energetic instant?

Iti doresti si tu un pachetul doTerrra pentru bunastare emotionala ?

Contacteaza-ma 0720933402 sau pe email [email protected]

https://remedii-naturale.ro/storage/remediinaturaro/2024/02/Roata-emotiilor-aromaterapie-doterra.jpg#65c5d04a73edd

Lasa un comentariu

Creaza un gravatar aici: www.gravatar.com

© remedii-naturale.ro. Toate drepturile rezervate. Creat cu Websea Website Builder